Stilteactiviteiten

Mindfulness Stiltebijeenkomst

Een meditatiedag, met rust en aandacht voor jezelf. Bekijk de agenda voor de data.

Een meditatiedag is een stiltedag, zoals je die kent uit de mindfulnesstraining. De dag zit vol met mindfulnessoefeningen, sommigen zijn nieuw, maar de meesten kwamen al aan bod in de training. Aan het begin van de dag is er tijd om de ervaringen met mindfulness en de beoefening in je dagelijks leven uit te wisselen. De rest van de dag verloopt in stilte.

Een stiltedag is een mooie gelegenheid om stil te staan bij jezelf. Een dag waarbij je in rust en met aandacht aanwezig bent bij wat zich aandient. Deze dag geeft je de mogelijkheid om je vaardigheden met betrekking tot de basishouding van mindfulness te versterken. Een stiltedag is ook een goede gelegenheid om je beoefening van mindfulness op te frissen of je voor te bereiden op een retraite. De dag wordt voornamelijk in stilte doorgebracht en bestaat uit oefeningen, meditaties, yoga en met aandacht aanwezig zijn bij dat wat je doet.

Meedoen  
Iedereen die de mindfulnesstraining of de compassietraining heeft gevolgd of bekend is met meditatie is welkom. Heb je geen ervaring, maar wil je toch graag meedoen, dan kan dit in overleg. Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Kosten 
De stiltedag kost € 35,00. Voor groepsdeelnemers van de mindfulnesstraining is de stiltedag inbegrepen in het trainingstarief. 

Meenemen
Op de dag zelf wordt gezorgd voor thee, koffie en wat lekkers. Een extra vest, plaid of warme sokken meenemen is aan te raden, net als een flesje water. Als je graag op je eigen kussen of bankje mediteert, neem dit gerust mee. Gratis parkeren.