Referenties

Erg leuk als je een aanbeveling, ervaring of dankwoord achter wilt laten via het contactformulier. Referenties worden anoniem geplaatst. Dank je wel! 

imgMindfulnesstraining 2018 ☼ vrouw 50 jaar

“Ik ga mijn gevoel over vanavond met je delen, want dit mag ik niet voor mezelf houden. Ik vond het een bijzonder mooie avond. Jij bent een heel prettige lerares, de locatie is prachtig en de groep is prima. Ik voel me rustig, aangenaam verrast en blij. Heb veel zin in wat nog komen gaat. Dank!”
imgMindfulnesstraining 2017 ☼ vrouw 29 jaar

“Ik heb erg genoten van de training. De lessen waren duidelijk en de sfeer ontspannen. Zou willen dat ik het eerder had gedaan! Heel erg bedankt!”

imgMindfulnesstraining Jongeren 2017 ☼ meisje 15 jaar

“Ik vind het fijn dat je altijd zo rustig en begripvol bent. Je vindt alles goed en begrijpt alles en je bent geduldig als iemand praat en dat vind ik prettig. Ook als je praat kijk je iedereen aan en dat vind ik ook fijn.”

imgMindfulnesstraining Kinderen 2016 ☼ 8 t/m 11 jaar

“Ik vind het echt heel erg leuk. Vandaag, en de vorige keer ook. Eigenlijk vind ik het altijd heel erg leuk de mindfulnesslessen!”❤

imgMindfulnesstraining Kinderen 2016 ☼ jongen 8 jaar

Het is echt heel leuk om te merken hoeveel plezier mijn zoon heeft in mindfulness. Hij vertelt met groot enthousiasme en kan ook reflecteren op de oefeningen. Hij ervaart de les als iets heel positiefs en de oefeningen wil hij graag voor doen. Ook maakt hij een koppeling met gedrag op school.

imgMindfulnesstraining Kinderen 2015 ☼ meisje 11 jaar

“Ik kan nu makkelijker focussen en terug naar mijn werk als ik afgeleid ben. Het slapen gaat beter en ik pieker minder.”

imgMindfulnesstraining Kinderen 2015 ☼ jongen 8 jaar

‘Door de mindfulnesstraining ben ik veel minder boos. Ik heb geleerd om met boosheid om te gaan. Ook heb ik heel veel oefeningen geleerd.’

imgMindfulnesstraining Kinderen 2015 ☼ meisje 10 jaar

“Aan mindfulness heb je veel als je rustig wilt worden. Mindfulness brengt mij rust in mijn hoofd.”

imgMindfulnesstraining Kinderen 2015 ☼ 8 t/m 11 jaar

  • Hij komt met enthousiaste verhalen thuis en vertelt erover!
  • Ze vindt het echt super leuk!
  • Mijn dochter geniet van de lessen!
  • Mam, zeg maar dat ik het heel leuk vind!
imgMindfulnesstraining 2014 ☼ vrouw 22 jaar

“De mindfulnesstraining bij Maryvonne heeft mij o.a geleerd om beter om te gaan met angsten. Maryvonne is heel betrokken en meelevend. Zowel de ruimte als haar vriendelijke stem zijn heel rustgevend. Ik heb de cursus als bijzonder prettig en leerzaam ervaren. Echt een aanrader!”