Mindful Young Professional

Samen oefenen met mindfulness 
Elke vrijdag 15.30 Vlietsorgstraat 

Wil je graag rust in je hoofd en niet telkens maar luisteren naar je gedachten? Heb je concentratieproblemen, spanning in je lijf of slaap je onrustig? Mindfulness en Heartfulness helpt je bij het omgaan met stress en onrust en aardig te zijn voor jezelf. 

Mindfulness traint je aandacht, waardoor je meer rust in je brein krijgt. Door regelmatig te oefenen leer je op een andere manier omgaan met de malende gedachtenstromen en krijg je meer grip op je gevoelens, emoties en gewoontepatronen.
Als verdieping of onderhoud van je eigen mindfulnessbeoefening begeleid ik wekelijks een Mindful Student uur. In overleg ook geschikt als kennismaking met mindfulness en meditatie.
Je kunt instromen wanneer je zelf graag wilt. Ook om een keer te proberen!

Tijdens het volgen van de mindfulnesstraining lukt regelmatig mediteren best aardig. Maar als de training afgelopen is, kan het lastig zijn om de beoefening vast te houden. Dan is wekelijks samen verschillende mindfulnessoefeningen doen iets voor jou! Je hoeft niets mee te nemen. Draag bij voorkeur losjes zittende kleding.

Aanmelden
AANMELDEN >> Iedereen van 13 tot 20 jaar is welkom. Let op, er geld een geïnteresseerdenlijst. Wil je eerst wat meer informatie, bel gerust 06-30773972.  

Dag en tijd
Elke vrijdag van 15.30-16.30 uur. Een andere dag of tijd is mogelijk in overleg, indien niet in groepsverband, dan tegen een individueel tarief.

Kosten
Een losse les of proefles kost € 17,50, 3 lessen € 50,00, 10 lessen € 140,00. De rittenkaarten zijn vier maanden geldig. Zorgverzekeraars vergoeden soms een deel van de kosten van de 10-rittenkaart.

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel), compassietrainer (MBCL) en Mindful Coach.