Mindful Online

Online mindfulness, compassie en meditatie                                             
www.mindfulonline.nl | www.30now.nl | update 22/06

Welkom 
Tijdens de coronacrisis kun je gratis aansluiten bij live meditaties van Maryvonne. Wanneer je je inschrijft voor het online programma, dan ontvang je aankondigingen hiervoor in je mailbox.

Zoom
De bijeenkomsten vinden plaats via ZOOM, www.zoom.us. Een uitleg over het gebruik en vooraf downloaden van Zoom voor laptop, mobiel of tablet vind je hier. De zoomlink naar de betreffende sessie staat rechts in de agenda hieronder. Welkom, al 10 minuten voor de start van de meditatie.

💙 JOUW DONATIE                                                                                          

02/07 Mindfulness Meditatie vrijdag 10.00-10.30 Via 30NOW
09/07 Mindfulness Meditatie vrijdag 10.00-10.30 Via 30NOW
17/07 Mindfulness Meditatie vrijdag 10.00-10.30 Zoomlink
24/07 Mindfulness Meditatie vrijdag 10.00-10.30 Zoomlink

Overige meditaties
Op het Mindful Online YouTube kanaal en op deze meditatie Mindful Online pagina vind je nog meer oefeningen van Maryvonne Verkerke, ook voor jongeren. Wanneer je met regelmaat mediteert, dan zorg je ervoor dat je geest in een goede, veerkrachtige conditie blijft.  

Mindful omgaan met Corona
Bekijk de pagina of luister naar de lezing met meditatie van Maryvonne op 19/3.

Social Media
Facebook Mindful Online
Instagram @mindfulonline


AVG noot
De enorme populariteit van Zoom heeft ook de veiligheidsbescherming en de privacybelofte van het bedrijf in de schijnwerpers gezet. 31 maart 2020 meldde The Intercept dat de Zoom-videogesprekken niet end-to-end gecodeerd zijn.
Bij De Mindfulnessschool maken we gebruik van ZOOM voor het faciliteren van Live meditaties en lezingen. Deze zijn altijd (bewust) toegankelijk voor iedereen. Dit open aspect, in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid, maakt dat wij voor dit moment gebruik blijven maken van ZOOM. Daarnaast blijven we de ontwikkelingen rond ZOOM kritisch volgen en we informeren je wanneer de situatie verandert en we bijvoorbeeld een andere video streaming dienst in gebruik nemen.

Online privacytips

  • Update de Zoom-app regelmatig, er wordt door Zoom gewerkt aan de veiligheid van de app maar dan dien je de app wel regelmatig te updaten.
  • Als je een verdachte e-mail krijgt, dan raden wij je aan om niet op links in deze berichten te klikken, geen gegevens in te vullen en geen bijlagen van het bericht te openen. Dit kunnen namelijk phishingmails zijn.
  • Gebruik (eventueel) alleen je voornaam bij deelname aan een Live sessie.
  • Je hebt geen ZOOM account nodig om deel te nemen aan Mindful Online. Je kunt dus zonder account direct deelnemen. Hiermee beperk je het delen van persoonlijke gegevens.
  • Wees je ervan bewust dat Mindful Online sessies voor iedereen toegankelijk zijn.