Mindful Familie

Elke week op vrijdag om 15.30
Samen oefenen met mindfulness

Kom je uit de stress van alle dag naar het hier en nu? Mindfulness helpt je om goed voor jezelf te zorgen, vooral bij stress, angst, onrust, piekeren of pijn. Het helpt je bij het stoppen met altijd maar doorgaan, zodat je tot rust kunt komen.

Mindfulnessoefeningen kun je goed samen met je gezin doen! Lijkt het je leuk, nuttig of ben je nieuwsgierig naar mindfulness? Samen oefenen is fijn. Het werkt ondersteunend voor jezelf, voor je kind, voor jullie contact en de toepassing van mindfulness in het gezin en de opvoeding. Je kunt instromen wanneer je wilt.

Als verdieping of onderhoud van je eigen mindfulnessbeoefening kun je wekelijks komen mediteren en oefenen met mindfulness. Kinderen die de mindfulnesstraining volgden zijn al gewend om thuis te oefenen, vaak ook samen met een ouder, broertje of zusje. Leidraad is de Methode Eline Snel voor kinderen, jongeren en ouders. De sessies zijn in overleg geschikt als kennismaking met mindfulness, voorafgaand aan het volgen van een mindfulnesstraining.

Dag en tijd
Elke vrijdag van 15.30-16.30 uur

Data
Gedurende het hele schooljaar en de schoolvakanties in overleg.

Kosten
Een proefles en een losse les kost per persoon 17,50 euro, drie lessen 50 euro en tien lessen 140 euro. De rittenkaarten zijn een heel jaar geldig.

Aanmelden
Let op, er geld een geïnteresseerdenlijst. Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Wil je eerst wat meer informatie, dan mag je me altijd mobiel bellen op 06-30773972.  

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), (Online) Meditatieleraar, Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel), compassietrainer (MBCL) en ACT therapeut.