Mindful Coaching

Meer rust in je brein 

Wil je anders leren omgaan met stress, onrust en een hoofd vol gedachten? Of leren en ervaren hoe het anders kan? Mindful Coaching helpt. Soms weet je even niet goed hoe je verder moet en loop je vast op een of meerdere fronten. Je lijkt niet meer vrij in het maken van keuzes en leeft op de automatische piloot. Een veilige manier om jezelf staande te houden temidden van een boel onrust. Maar de regie terugkrijgen kan!

Niet goed slapen, geen of weinig energie hebben, een nek die vastzit, prikkelbaar zijn of een zere rug kunnen signalen zijn dat het even niet zo lekker gaat. Signalen die je vaak negeert, omdat je er last van hebt. Maar wat, als je nu eens luistert naar die signalen? En stopt met je vertrouwde manier doorgaan?

Wanneer je oververmoeid, overbelast of ongelukkig bent wil je graag weer manager worden van je eigen problemen. En dat kan! Door overbelasting lijk je geen grip meer te hebben op alles wat er op je afkomt. Toch zijn stresssignalen er niet voor niets, ze vragen erom serieus genomen te worden. Spanning hoort bij het leven, het houdt je scherp en stimuleert je om zaken op te pakken, maar langdurige stress is niet goed voor je. Rust, geduld en vertrouwen helpen je bij herstel. En zelf ga je ook werken aan hoe jij je voelt. Stapje voor stapje. De bedoeling van Mindful Coaching is dat jij de regie weer terugkrijgt over jezelf, over je emoties, gevoelens en gedachten. Mindfulness is in onze gesprekken een leidraad. Ook gebruik ik in de coachingsessies mindfulness en compassie oefeningen.

Aanmelden
Ik meld me graag aan >> of bel Maryvonne voor informatie 06-30773972.

Kosten
Een Mindful Coachingsessie duurt een uur en kent een tariefsysteem naar inkomen. Tussen de sessies door is contact mogelijk. Het aantal gesprekken is gemiddeld vijf tot tien. Dit bepalen we samen vooraf bij het kennismakingsgesprek. Voor de bepaling van tarief A, B of C ga je uit van het totale (gezins)inkomen inclusief neveninkomsten:

  • Uurtarief A € 50,00 → tot € 16.000 bruto per jaar
  • Uurtarief B € 65,00 → tussen € 16.000 en € 29.000 bruto
  • Uurtarief C € 75,00 → boven € 29.000 bruto per jaar
  • Uurtarief D € 90,00 → indien de werkgever betaalt

Mindful Coach
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), (Online) Meditatieleraar, Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel), compassietrainer (MBCL) en ACT therapeut.