Opfrissen & Mediteren

Even stoppen en samen mediteren

Heb je behoefte om rustiger je week te ervaren? Om je meditatiepraktijk op te frissen of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Welkom om mee te doen!

Oefenen en uitwisselen
De meditatieabijeenkomsten zijn er om met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. Een onderhoudende, verdiepende sessie. Hoe gaat het met de beoefening in je dagelijks leven? Wat heb je nodig? En met welke intentie ga je verder met meditatie?

Programma
Op de ochtend of avond worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie. Meestal vormt ook een lichaamsgerichte meditatie (bodyscan, mindful bewegen of loopmeditatie) onderdeel van de opfrissessie. Er is ook ruimte om ervaringen met mindfulness in je dagelijks leven uit te wisselen, de inzichten én de obstakels. En natuurlijk is er volop ruimte voor rust.

Locatie 
Gentleminds, Vlietsorgstraat 15 in Haarlem.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Data 
De data vind je in de agenda en de tijd is 19.30-21.30 uur voor de maandagavond en 10.00-12.00 voor de woensdag- en vrijdagochtend.

Voor wie
Het is een open bijeenkomst voor iedereen die een mindfulnesstraining heeft gevolgd.

Kosten
Voor deelnemers van trainingen van Gentleminds is een eerste opfrisbijeenkomst kosteloos. Voor deelnemers met een rittenkaart kost deze sessie 2 ritten van de rittenkaart. En voor de overige deelnemers kost de sessie € 30,00. Een losse les of rittenkaart kun je aanschaffen via de webshop.

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), (Online) Meditatieleraar, Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel), compassietrainer (MBCL) en ACT therapeut.