Ons team

We zijn bezig met samenwerking!

Maryvonne Verkerke

Elk bewust moment leert iets nieuws en maakt me nieuwsgierig naar de precieze ervaring. Het veld van aandacht is boeiend. Aandachttraining geeft me rust en mildheid in denken, voelen, doen. En dat is hard nodig in de soms hoge golven van het leven. Ik help jou graag bij het vinden van vertrouwen, rust en zachte aandacht in je leven. Hoe zou het zijn wanneer je je dag bewust, gefocust en positief ervaart?

eigenaar & oprichter

Mindfulnesstrainer | Compassietrainer | Kinder & Jongerentrainer | Supervisor | Meditatieleraar | ACT therapeut | Trainer Mindful Ouderschap | Mindful Coach

Woorden die mij typeren zijn veelzijdigheid, eerlijkheid, spontaniteit, humor en enthousiasme. Mijn leergierige en heel sensitieve aard brengt mij ergens, maar zorgt soms ook voor onrust.

Mindfulness kwam in 2010 voor in mijn leven. Het hoort bij me en het past me. Best vaak is er een spanningsveld tussen wat je wil, wat je moet en wat je kan, bij mij ook. In 2009 kreeg ik een burnout en volgde er een scheiding, verhuizing, reïntegratie, omscholing en co-ouderschap. Een moeilijke periode met veel verdriet en nieuwe dingen op mijn weg. Een mooie kans om aan de slag te gaan met mezelf, ondersteund door mindfulness. Ik leerde weer vertrouwen, geduld vinden, mildheid toe te laten, stoppen met altijd maar doorgaan, bewuste keuzes te maken en goed voor mijzelf te zorgen.

Ik (1970) ben moeder van twee volwassen kinderen, een dochter en zoon. In mijn vrije tijd houd ik van schrijven, wandelen, zeilen, yoga en qigong. Ook ben ik student Vipassana Meditatie en Boeddhistische Psychologie bij Vipassana Haarlem. Vipassana- of inzichtmeditatie leert je om helder van geest, direct en ongekleurd naar je eigen ervaringen te kijken. Het leidt tot een intuïtief begrijpen van wie, wat en hoe je bent. Centraal staat het ontwikkelen van aandacht (opmerkzaamheid, mindfulness).

Registraties & beroepsverenigingen »
Werkt met samenwerkingspartners »