Individuele Begeleiding

Individuele Introductietraining Mindfulness

Een individuele 3-weekse introductietraining mindfulness is mogelijk, als dit beter aansluit bij jou als persoon. Misschien voel jij je gewoon minder op je gemak in een groep en vind je het lastig om je te uiten of om jezelf te zijn in een groep. Ook spelen er soms heel persoonlijke dingen die je niet met iedereen wilt delen.

Individuele begeleiding past misschien ook beter als je een vol bestaan hebt of een drukke weekindeling. Het tijdstip en de dag van de training bepalen we in overleg, dat kan prettig zijn. Een individuele sessie duurt een uur korter dan de groepstraining, maar het huiswerk is gelijk, zo’n 45-60 minuten per dag ben je met mindfulness bezig.

Het is wel belangrijk om in je overweging mee te nemen dat het werken in een groep ook een positieve bijdrage kan leveren aan jouw proces. Je bent niet verplicht om dingen te vertellen, als je dat niet wilt. De ervaring is dat er veel wordt gedeeld in de groep en dat deelnemers van elkaar leren. In een individueel traject heb ik wel meer ruimte om in te spelen op persoonlijke thema’s. Dat is behulpzaam voor je trainingsproces.

Individuele training
De trainingsinformatie is gelijk aan die van de groep en lees je hier. De individuele 3-weekse mindfulnesstraining duurt een uur per sessie. De vaste trainingsdag en trainingstijd zijn bespreekbaar, maar bij voorkeur doordeweeks overdag.

Kosten 
De volledige introductietraining kost € 195,00. Dit tarief is inclusief telefonisch intakegesprek en begeleide oefenaudio. Vergoeding is soms geheel of gedeeltelijk mogelijk door de zorgverzekeraar. Informeer zelf naar de voorwaarden.

Dag en tijdstip
Individueel kun je starten wanneer je dit wilt. De dag en het tijdstip bepalen we in overleg. De vier sessies zijn om de week en plannen we samen vooraf in.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Hierna word je uitgenodigd voor een telefonisch intakegesprek. Lees hier de aanmeldingsvoorwaarden.

Begeleiding
Maryvonne Verkerke is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), (Online) Meditatieleraar, Mindful Parenting Trainer (Methode Eline Snel), compassietrainer (MBCL) en ACT therapeut.