Individuele Begeleiding

Individuele Compassietraining Live & Online

Een individuele compassietraining en/of coachingstraject op maat is mogelijk, als dit beter aansluit bij jou als persoon. Misschien voel jij je gewoon minder op je gemak in een groep en vind je het lastig om je te uiten of om jezelf te zijn in een groep. Ook spelen er soms heel persoonlijke dingen die je niet met iedereen wilt delen.

Individuele begeleiding past misschien ook beter als je een vol bestaan hebt of een drukke weekindeling. Het tijdstip en de dag van de training bepalen we in overleg, dat kan prettig zijn. Een individuele sessie duurt een uur korter dan de groepstraining, maar de oefensuggesties voor thuis zijn gelijk, zo’n 45-60 minuten per dag.

Je kunt in je overweging meenemen dat werken in een groep ook een positieve bijdrage kan leveren aan jouw proces. Je bent niet verplicht om dingen te vertellen, als je dat niet wilt. De ervaring is dat er veel wordt gedeeld in de groep en dat deelnemers van elkaar leren. In een individueel traject is er meer ruimte om in te spelen op persoonlijke kwesties en thema’s. Dat is gunstig voor het trainingsproces.

Individuele training
De trainingsinformatie is gelijk aan die van de groep. De individuele 8-weekse compassietraining duurt ongeveer anderhalf uur per sessie. De vaste trainingsdag en trainingstijd zijn bespreekbaar, maar bij voorkeur doordeweeks overdag. Voor de stiltedag kun je aansluiten bij een groep of je kunt meedoen met een losse stiltedag.

Live & Online
Een individueel traject wordt online gegeven of in de trainingsruimte in Haarlem.

Kosten
Ook voor de individuele training voor volwassenen geldt een tariefsysteem naar inkomen. Voor de bepaling van de tarieven A, B en C ga je uit van het totale (gezins)inkomen inclusief neveninkomsten en bijverdiensten:

  • Tarief € 495,00 → tot € 16.000 bruto per jaar*
  • Tarief € 565,00 → tussen € 16.000 en € 29.000 bruto*
  • Tarief € 645,00 → boven € 29.000 bruto per jaar*
  • Tarief € 795,00 → indien uw werkgever betaalt

Inbegrepen bij het tarief is het persoonlijk intakegesprek en 9 bijeenkomsten (8 trainingsavonden en de terugkombijeenkomst een paar weken na de training). Het werkboek Compassie in je Leven dient zelf te worden aangeschaft.

Begeleiding op maat
Heb je behoefte aan een ander traject? Wat meer begeleiding op maat? Mindful Coaching is dan goed geschikt. Mindfulness leent zich prima voor een één op één begeleiding, waardoor het mogelijk is om in te spelen op persoonlijke klachten. Het uurtarief is € 65,00 incl. BTW en het aantal sessies bepalen we samen vooraf.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Hierna word je uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek. Lees hier de aanmeldingsvoorwaarden.