Samengaan dMS, IvM, MCK

Per 1 september 2021 gaat De Mindfulnessschool officieel samen met het Instituut voor Mindfulness en het Mindfulness Centrum Kennemerland. De eenmanszaken verbinden zich al jaren aan diverse specialistische mindfulnessprogramma’s.

Het Instituut voor Mindfulness (2005, Johan Tinge) is het eerste opleidingsinstituut van Nederland en Mindfulness Centrum Kennemerland (2007, Kiki Nelissen, Maria van Balen) een van de eerste mindfulnesscentra van Nederland. De Mindfulnessschool (2013) is een expertisecentrum voor mindfulnesstraining. Maryvonne Verkerke is nu eigenaar van de eenmanszaken, die organisch samenkwamen eind 2020.

Maryvonne voelt zich dankbaar en is blij met deze prachtige ontwikkeling. De komende maanden wordt stap voor de stap een naamswijziging doorgevoerd. Door de toevoeging ‘Gentleminds’ (compassievolle, zachte geesten) aan ‘Instituut voor Mindfulness’, bereidt het instituut zich voor op de al zichtbare ontwikkeling van mindfulness richting compassie. Gentle awareness en compassie worden belangrijker dan ooit. Mindfulness wordt steeds meer een innerlijke leefstijl en attitude:

Gentleminds, Instituut voor Compassie

Maryvonne geeft het instituut een toekomstbestendige, frisse impuls. De gerenommeerde opleiding tot mindfulness MBSR trainer blijft onze (ongewijzigde) hoofdactiviteit en het overig aanbod wordt geactualiseerd. We blijven een expertise instituut in opleiding en nascholing in Mindfulness Based Programma’s, met aandacht voor jouw begeleiding, verdieping en ontwikkeling. Hieraan worden nu ook training en meditatie toegevoegd. Onze ervaren docenten van het eerste uur blijven verbonden aan het instituut. Er komt nog meer specialisme en een nieuwe website.

Volg je ons vast op social media?

LinkedIn: Gentleminds, Instituut voor Compassie
Facebook: Gentleminds, Instituut voor Compassie
Instagram: Gentleminds, Instituut voor Compassie
Website: www.gentleminds.nl