Cd’s voor aandachttraining

Oefen CD's

Oefen CD’s

Best wel trots presenteer ik hier mijn eigen gesproken mindfulness cd-box. Het zijn vier oefencd’s voor mindfulnesstraining en elke cd duurt zo’n drie kwartier: bodyscan, liggende yoga, staande yoga en zitmeditatie. De hoes is naar eigen ontwerp.

Het is echt een heleboel werk geweest om uiteindelijk een doos met exemplaren thuis te mogen ontvangen. Ik ben nu behoorlijk moe van het harde werken hieraan. Poeh, wat een klus om de teksten helemaal uit te schrijven, het mooi, rustig en helder in te spreken, later terug te luisteren en te corrigeren en weer later nog eens alle mp3’s opnieuw te luisteren. Ik kan mijzelf even niet meer horen, ook al ben ik best tevreden over hoe het klinkt. Ik vond het super leuk om hiermee bezig te zijn en heb er aardig wat energie in gestoken, want het is de bedoeling dat de cd’s een aantal jaren meegaan. En ik houd nu eenmaal niet van half werk. Voor mij is normaal gesproken 80% inzet oké tegenwoordig… als dit lukt en als ik van voldoende afstand mijzelf kan observeren. De flow drijft mij graag voort naar de 200% modus als ik niet uitkijk. Dit cd-proces is dit niet helemaal stressvrij gegaan, dat merk ik nu aan de spanning in mijn rug. Mooi leermoment weer voor me. Ook weer een fijn onderwerp voor een nieuw blog over mijn perfectionistische aard 😉

Ik hoop dat de deelnemers van mijn training er serieus iets aan hebben voor langere tijd. Net zoals ik nu nog wel eens gebruik maak van de cd’s van mijn eerste mindfulnesstraining. De cd’s zijn onderdeel van mijn afstudeeropdracht en worden beoordeeld door docenten van de HU mindfulness. Ik ben reuze benieuwd. Ondertussen ga ik ze gebruiken voor mijn eigen mindfulnesstraining die vrijdag 13 september start. Echt heel spannend.

De cd’s zijn binnenkort verkrijgbaar via mijn website mv-mindfulness.nl

MaryvonnesMind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*